Man Academy PrivatlivspolitikDet er vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Vi håber at følgende vil hjælpe dig til at forstå hvordan vi her på www.manacademy.dk samler, bruger og beskytter den personlige information som du giver os på vores site.


I. Vi samler kun den information som du frivilligt har givet til os: Navn og email som du indtaster når du vil downloade vores gratis rapport, når du køber et af vores produkter eller igennem de felter der kommer frem når du lukker en af siderne.

II. Dit navn og email bliver brugt kun til at sende information til dig, gratis produktopdateringer eller bonusser. Vi giver IKKE denne information videre til andre firmaer til at bruge i deres marketing.

III. Det er nemt at melde sig ud af vores mailing lister. De emails der bliver sendt ud kommer fra vores email service “Aweber” (www.aweber.com). I bunden af hver email er der et “unsubscribe” link som du kan klikke på, der fjerner din email og alle informationer om dig fra vores email database. Hvis dette af en eller anden grund ikke lykkedes dig, kan du altid skrive til os på webmaster@tantracure.com og bede os om at fjerne dig fra vores email liste.

IV. For alle spørgsmål vedrørende dit privatliv så kontakt os venligst på webmaster@tantracure.com