FIND DIN KERNE: Maskulin Magnetisme

Online programmet der hjælper dig til at overvinde dine indre begrænsninger og nå ind til kernen af din maskulinitet. Du vil opleve hvordan du bliver mere centreret i dig selv, hvordan du får mere succes i livet, opnår dine mål og bliver magnetisk tiltrækkende for kvinder, omstændigheder og muligheder.

TantraCURE - Hold Længere i Sengen

25% af alle mænd holder mindre end 5 minutter i sengen. Hvis du ønsker at kunne holde længere i sengen så er det her programmet for dig. Et 12 ugers online program med de mest kraftfulde øvelser fra sexologien, taoismen og tantraen. TantraCURE er allerede brugt af over 1500 danske mænd.

PowerPOTENS - Få din rejsning tilbage

I dette 12 ugers program giver vi dig de mest kraftfuldre redskaber til at få din erektion tilbage NATURLIGT! Når man runder de 30 begynder mange mænd at opleve at rejsningen begynder at svigte. Her kigger vi bl.a. på testosteronkure, diæt, den rigtige slags motion, de rigtige indre attituder mm. PowerPOTENS er allerede brugt af over 1000 danske mænd med gode resultater.

OVERVIND PRÆSTATIONSANGST

Overvind Præstationsangst er et 6 ugers ONLINE PROGRAM skræddersyet til dig der ønsker at komme af med præstationsangst i sengen og i dit forhold til kvinder generelt. Vi tager fat i de stærkeste teknikker fra NLP, psykologi og coaching, som omprogrammerer dig til at få “ro på” i situationer der stresser dig.