MAN ACADEMY MISSION


Man Academy er selvudvikling for moderne mænd der ønsker at nå ind til deres maskuline kerne og udleve deres fulde potentiale.

Gennem høj kvalitets online programmer og personlig coaching hjælper vi mænd til at få det det liv og den karriere de drømmer om, et godt parforhold og tilfredsstillende sexliv – ved bl.a. at overvinde typiske “mandeissues” såsom præstationsangst, depression, selvværdsproblemer, pornoafhængighed og seksuelle problemer såsom for tidlig sædafgang og rejsningsproblemer.


MAN ACADEMY VISION


Det er vores vision at skabe banebrydende selvudviklingskurser for mænd, der styrker det fysiske, seksuelle, psykiske og åndelige velvære.

Vi bringer mænd brugbar viden – der virker, og skaber resultater! Med afsæt i moderne forskning og østlige visdomssystemer, såsom tantra og taoisme, sammensætter vi specielt designede programmer der løser mænds typiske problemer.

Gennem dette er det vores mål at bidrage til en ny maskulinitet og selvudviklingskultur, der beriger mænds forhold til sig selv, omgivelserne og kvinderne i deres liv.

MAN ACADEMY


Hans Hvass er mandecoach og har specialiseret sig i mandetræning indenfor en lang række typiske mande issues.

Han er især kendt for at have skabt online programmerne TantraCURE og PowerPOTENS der hhv. hjælper mænd til at holde længere i sengen og til at få deres rejsning tilbage.

Han har studeret hos nogle af verdens førende eksperter i tantra og taoisme, og er kendt som en inspirerende foredragsholder i ind- og udland, medarrangør af Tantrafestival og gæsteunderviser på Joan Ørtings sexologuddannelse.

MAN ACADEMY TEAM

MATHIAS VALENTINO PERSSON

MANDECOACH OG TERAPEUT

Matthias Friis er terapeut og mandecoach med speciale i at hjælpe mænd gennem svære perioder at livet. Matthias er kendt for at skabe et trygt, nærværende og kærligt rum for kommunikation for sine klienter, som medfører at man lettere kan åbne sig op for at arbejde med selv de allermest sårbare emner indenfor seksualitet, maskulint selvværd og parforhold – og dermed skabe balance og healing på disse områder.

THOMAS ORBOE

PERSONLIG TRÆNER, YOGALÆRER OG KOSTVEJLEDER

Thomas Orboe har mange års erfaring med at guide mænd til at styrke krop og sind.

Thomas er en dygtig personlig træner, yogalærer og kostvejleder, og er kendt for at hjælpe sine klienter (heriblandt en lang række danske kendisser) til at få en stærk krop, ny livsstil og målbare resultater på sundhedsfronten.