MAN ACADEMY MISSION


Man Academy er selvudvikling for moderne mænd der ønsker at nå ind til deres maskuline kerne og udleve deres fulde potentiale.

Gennem høj kvalitets online programmer og personlig coaching hjælper vi mænd til at få det det liv og den karriere de drømmer om, et godt parforhold og tilfredsstillende sexliv – ved bl.a. at overvinde typiske “mandeissues” såsom præstationsangst, depression, selvværdsproblemer, pornoafhængighed og seksuelle problemer såsom for tidlig sædafgang og rejsningsproblemer.


MAN ACADEMY VISION


Det er vores vision at skabe banebrydende selvudviklingskurser for mænd, der styrker det fysiske, seksuelle, psykiske og åndelige velvære.

Vi bringer mænd brugbar viden – der virker, og skaber resultater! Med afsæt i moderne forskning og østlige visdomssystemer, såsom tantra og taoisme, sammensætter vi specielt designede programmer der løser mænds typiske problemer.

Gennem dette er det vores mål at bidrage til en ny maskulinitet og selvudviklingskultur, der beriger mænds forhold til sig selv, omgivelserne og kvinderne i deres liv.

MAN ACADEMY


Hans Hvass er mandecoach og har specialiseret sig i mandetræning indenfor en lang række typiske mande issues.

Han er især kendt for at have skabt online programmerne TantraCURE og PowerPOTENS der hhv. hjælper mænd til at holde længere i sengen og til at få deres rejsning tilbage.

Han har studeret hos nogle af verdens førende eksperter i tantra og taoisme, og er kendt som en inspirerende foredragsholder i ind- og udland, medarrangør af Tantrafestival og gæsteunderviser på Joan Ørtings sexologuddannelse.